Накъдето сте тръгнали…  Жената – Водолей вече се връща от там!Тя е

...
Накъдето сте тръгнали…  Жената – Водолей вече се връща от там!Тя е
Коментари Харесай

Жената – Водолей е “оригинал на оригинала”

Накъдето сте тръгнали…  Жената – Водолей към този момент се връща от там!

Тя е като телепорт в дословен и метафоричен смисъл. Докато вие към момента обмисляте, какво и по какъв начин желаете да извършите, къде да отидете…. дали, но, ако… Тя към този момент е решила, направила го е и към този момент се връща с цел да ви каже по какъв начин е!

Трудно е да предвиждаш какво ще стане в бъдеще, само че не и в случай че мисълта ти лети със скоростта на светлината. Не губи време в съмнения, тъй като слуша по-равно както разсъдъка по този начин и сърцето си, а мозъкът ѝ много бързо претегля и проучва. Уважава свободата си повече от всеки различен зодиакален знак и се води напълно рационално от желанията си в своите дейности. Образно казано – тя не е един единствен цвят, а доста цветове.

ЛИЧНОСТ :   Лека слънчева усмивка, постоянно общителна, кокетна и закачлива. Дори да се видите след години, тя няма да ви подмине просто по този начин. Тя е бунтарка по темперамент, само че не става дума за малоумен дебелоглав или шумна скандална персона. Напротив дамата – Водолей е дама! Тя първо мисли и след това работи. Нейните реакции постоянно са изненадващи, даже повече от тези на мъжа Водолей. Може да бъде просперираща бизнес дама, в случай че това, с което се занимава я въодушевява. Всичко, което е извънредно и друго от общоприетото, я притегля като магнит.

Жената – Водолей има сензитивност и вътрешен глас, която ѝ позволява  да проникне в скритите стремежи на другите, да ги подари с схващане и изчерпателен интерес. Няма да се преструва, че ви слуша, колкото и да е възпитана. Говорите ли празни приказки – няма да ви съди. Тя не е надута, само че няма да задържите вниманието ѝ, в случай че това е вашата цел.

Притежава лична характерност, която е по-оригинална и от най-оригиналната марка. 80% от  анкетираните от нас дами, представителки на зодия Водолей споделят, че сред парите и свободата избират третото – и двете! Тя е всестранно развита персона, която съчетава нужното с приятното. Намира най-благоприятната специалност за себе си и я комбинира със своите проекти. Създава си по този начин наречената златна среда.

Харесва и да се осъществя в разнообразни области. Сред интервюираните дами от тази зодия, видяхме  компютърен програмист, дистрибутор, аниматор, сервитьор – А ла Карт, промоутър… и редица други. Забелязвате ли кое е общото сред всички? Комуникацията, придвижването, заниманието, пътуването, новаторството. Много малко от зодиакалните знаци имат нужното самообладание да работят в тъкмо тези сфери. Не елементарно да си занимателен, когато не ти е ден или да бъдеш безапелационен, когато даже ти не си уверен. Трудно е все да бъдеш първи, само че все някой би трябвало да бъде.

Тя те следи, проучва и ти се усмихва леко. Ще ти бъде предан другар и глътка пресен въздух. Завладява те свободолюбивата и самостоятелна премерено изтънчена външност. Мъжете нормално не виждат нови прически, нови блузи и такива неща на, които обръщат внимание дамите. Тя ще бъде облечена в дрехата, която на никое място по магазините не сте виждали, ще има прическата за, която в никакъв случай не сте се сетили, ще си направи фотография там, за където вие единствено мечтаете да бъдете…

При тази жена нищо не се набива на очи. Тя е семпла, нежна и с изчистен глас. Фина като крила на пеперуда… Трябва да внимаваш по какъв начин пристъпваш към нея и това не е просто метафора.

Закачиш ли нейната независимост, позволиш ли си неучтивост и безсрамие дори няма да си спомни името ти на идващия ден и не от огромна горделивост или дебелоглав. Попаднеш ли в групата на неприятните – няма излизане от там.

КАК ОТМЪЩАВА ДАМАТА – ВОДОЛЕЙ : Да се ядоса тази дама дотам, че да стартира да си отмъщава, е на практика невероятно.

Не тъй като няма време, нито пък тъй като не може. Всъщност – тя притежава огромно чувство за комизъм, което може да се окаже много по–обидно и пагубно за вашето самочувствие от всичко останало.

Като въздушен знак това е значителен подарък. Да отмъстиш на някой си  е чиста загуба на време и сила. Сринеш ли самочувствието му обаче, човек самичък на себе си стартира да отмъщава.

Жената – Водолей  ще успее  да ви накара  да изглеждате, като цялостен глупак, преди да съумеете да я засегнете. Този факт не би трябвало да се не помни.

Както и разбора ѝ – това може да стане за броени минути.

КАКВО Е ДА ИМАТЕ ВРЪЗКА С ЖЕНА – ВОДОЛЕЙ : Връзката ви ще бъде по едно и също време топла, уютна, вълнуваща и свободна.  Искате да чуете всяка нейна мисъл, да видите всяка нейна усмивка, и даже се чудите в каква изненадваща промяна ще ви представи тази вечер. Тя обича да се променя… себе си, външния си тип, местоположението си, дрешника си. Има три неща, които си остават същите през годините и това са – стила ѝ, правилото ѝ на живот и верността ѝ.

Отново е облечена в семпла рокля разкриваща не коя да е явна част от тялото, а да вземем за пример гърба и. Прическата не е направена в салона насреща при вуйна Цеца където минава целия квартал. Няма да заеме провокативни пози за фотоси, а ще заложи на естественото си лъчение и ще завоюва. Не носи тонове грим, а акцентира най–важното – себе си.

Въпреки, цялата деликатност в придвижванията ѝ и поведението ѝ – не се заблуждавайте. Никъде не сме загатнали, че е ангел.

Мъжете в нашата анкета споделят, че цели 98% от тях са чували най-щурите хрумвания в спалнята точно от техните половинки – Водолей.

Тя споделя, че не схваща от обич, само че е буйно лоялна към колегата си и невъзмутимо пряма с него. Не се плаши от това да е сама. Може да сте съвършен и отново да не сте за нея.

На приглушена светлина, както и в живота, тя има огромно въображение. Би пробвала много неща, които другите дами дори няма и да желаят да чуят.

Но нали това е живота с цел да се живее. Нещо ново всеки ден!

Принадлежи по едно и също време на всички и на никого.

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР